Aliantis,

Gespecialiseerd, effectief en persoonlijk

Onze missie: grip op verzuim door stress.

Aliantis werd in 2016 opgericht en groeide dat jaar uit tot een landelijk werkende organisatie. Aliantis is specialist in het vitaliseren van medewerkers. Speciaal hiervoor heeft Aliantis de Werkwandeling ontwikkeld. Deze training is onderdeel van het Vitaal Garantplan, waarmee medewerkers gegarandeerd vitaler worden en minder gaan verzuimen door stress.

Aliantis staat voor deskundigheid, effectiviteit en persoonlijk. Deze drie pijlers vind je altijd terug in onze dienstverlening en in onze samenwerking.

Wij  controleren onze dienstverlening continue op kwaliteit en effectiviteit. Dit doen wij met evaluaties en een gevalideerde test. Aliantis houdt van transparantie. Wij maken onze resultaten zichtbaar. Met een garantieregeling laten wij zien dat wij achter onze kwaliteit staan.

Het Aliantisteam

Aliantis is een netwerkorganisatie. Ons vaste team bestaat uit ruim 70 goed opgeleid en zelfstandig gevestigd wandelcoaches. De directie bestaat uit Martijn Baas en Gerda Baas-Kerkhof. Samen vormen wij Aliantis.

Coaching in de natuur

Ieder mens weet in zijn hart wat hij nodig heeft en welke keuze het best past. Onze werkwijze haalt deze informatie naar het bewustzijn. Dit doen wij met counselling en mindfulnesstechnieken. Bij counselling staat de belevingswereld van de cliënt centraal. Mindfulness betekent “waarnemen zonder oordeel”. Zo kun je de situatie met een open blik onderzoeken. Dit alles leidt tot inzicht, bewustwording en goed passende keuzes.

Wij werken uitsluitend in de natuur. De natuur nodigt uit tot ontspanning, zelfreflectie en creativiteit. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en oplossingen.

Kwaliteitswaarborging en registraties

Aliantis heeft kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat. Aliantis is een door de overheid erkend zorgaanbieder. Directeur Gerda Baas draagt de titel Register Counsellor ABvC® met de specialisatie “stress”. Gerda is gediplomeerd stresscounsellor (HBO Stichting Counselling Nederland) en geaccrediteerd door de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Derhalve is zij gehouden aan het beroepsprofiel voor counsellors.

De ABvC controleert jaarlijks of Gerda voldoet aan het programma van eisen, waaronder vooropleiding, bijscholing, intervisie, supervisie, inrichting organisatie en opvolging van beroepsreglementen en wettelijke regelgeving.

Klachten- en privacyreglement

Is er iets niet naar wens gegaan? Wij hopen dat je het ons laat weten. Zo geef je ons gelegenheid om het voor jou in orde te maken en onze dienstverlening te verbeteren. Je klacht of opmerking ontvangen wij graag via info@aliantis.nl.

In ons klachtenreglement lees je hoe wij een klacht afhandelen en welke informatie wij van je nodig hebben. Als je niet tevreden bent over hoe wij jouw klacht hebben afgehandeld, kun je jouw klacht neerleggen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van het SCAG.

Aliantis is een zorg verlenende organisatie. Wij houden al jouw gegevens dan ook strikt geheim. In ons privacyreglement lees je hoe wij jouw privacy beschermen.